Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Perspectieven

17/08/2021 @ 19:00 - 21:00

Thema: ‘Future Search’
Host: Actielijn F: Anders Positioneren


Future Search

Beste professionals van de SO-familie,

Hierbij nodigen wij je van harte uit om digitaal deel te nemen aan de workshop ‘perspectieven’ in het kader van het project SO van de toekomst op dinsdag 17 augustus van 19.00-21.00.

 

 

Waar ging dit project SO van de toekomst ook alweer over? Een van de thema’s uit het programma ‘SO in toekomstperspectief’ is de wens om (veel) verder te kijken dan de huidige situatie en dus naar de ontwikkelingen, kansen en uitdagingen op middellange termijn in de ouderenzorg. Het doel van het project SO van de toekomst is om specialisten ouderengeneeskunde en andere functiefamilieleden mee te nemen in deze ontwikkelingen naar het toekomstige zorglandschap. Samen met én voor de SO’s en hun collega’s ontwikkelen we een dialoogbox. Hiermee kunnen zorgprofessionals ook na dit traject regelmatig het gesprek over de toekomst voeren op een gestructureerde, opbouwende en energievolle manier. Dit doen wij aan de hand van scenario’s. Help jij ons om deze verder vorm te geven?

Bekijk een instructiefilmpje via deze link. Hierin nemen we je mee in het doel van het project, geven we toelichting wat scenario’s zijn en hoe we ze hebben opgesteld en leggen we je uit hoe je feedback kan geven op de Mural.

Schrijf je in via deze link voor de workshop.

Hopelijk zien we je de 17e online!

Hartelijke groet,
namens Actielijn F – Anders Positioneren,

Hedwig de Vries – Atlant
Kayla Ho – Nusantara
Marloes Bijl en Nadine de Vries – Morgens


Wil je meer weten over dit project? Download dan de projectflyer met de routekaart en het beoogde einddoel.

Gegevens

Datum:
17/08/2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online
Link volgt na aanmelding

Organisator

Actielijn F