Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vragenlijst taakzuiverheid

31/05/2021 - 22/06/2021

Thema: Taakzuiverheid
Host: Actieteam A: Anders Werken, SO en Taakzuiverheid


Vragenlijst

Zorginstellingen in de regio Apeldoorn – Zutphen (AZ) hebben de handen ineengeslagen om het toekomstperspectief van de functie specialist ouderengeneeskunde (SOG) te verkennen. Dit wordt verkend in het programma SOG-AZ, welke bestaat uit een aantal projecten c.q. actielijnen. Actielijn A, genaamd ‘Anders Werken, SO en Taakzuiverheid’, bekijkt de taakzuiverheid van de SO. Op 11 mei vond de eerste dialoogtafel plaats voor het verkennen van de knelpunten betreft taakzuiverheid. Er werd een bespreeknotitie voorgelegd.

Er is afgesproken dat de bespreeknotitie verdere feedback vereist van een breder publiek binnen de regio. Er zijn een aantal vragen opgesteld en deze zullen aan zoveel mogelijk professionals in de SO-familie gesteld worden. Op basis van de input tijdens de dialoogtafel, de antwoorden op de vragenlijst en de feedback op de bespreeknotitie zal de bespreeknotitie en de startnotitie verder aangevuld worden met oplossingsrichtingen voor het optimaliseren van de taakzuiverheid.

  • Wanneer:         31 mei tot en met 22 juni
  • Voor wie:         Alle SO-zorgverleners binnen de regio Apeldoorn – Zutphen
  • Deelname:      survio.com/survey/d/J2F6G6A4A3X3V1M3E
Naar de vragenlijst

Alvast bedankt voor je tijd!
Team Actielijn A SOG-AZ


Dank voor je bijdrage! Jouw input draagt bij aan een breed beeld met betrekking tot de knelpunten rondom taakzuiverheid van het specialisme ouderengeneeskunde in de regio Apeldoorn – Zutphen!

Gegevens

Begin:
31/05/2021
Einde:
22/06/2021
Evenement Categorie:

Locatie

Online vragenlijst

Organisator

Team SOG-AZ
E-mail
info@sog2025.nl